www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2000  any   
Enviar a un amic 

 

Les Ogres de Barback, Fausses notes & Repris de Justesse

Fausses notes & Repris de Justesse

 

 Artista: Les Ogres de Barback

 Any de publicació: 2000

 Tipus: Doble Ólbum

 Track list:

Fausses Notes 

  1. Femme du guerrier
  2. Printemps
  3. Les voyageurs
  4. Grand-père
  5. Provençal Live

Repris de justesse 

  1. Salut à toi (des Béruriers Noirs)
  2. Cozette (des Têtes Raides)
  3. Au café du canal (de Pierre Perret)
  4. Pour me rendre à mon bureau (de Jean Boyer, reprise en son temps par Georges Brassens)
  5. La ventura (de Mano Negra)
  6. Buffalo Débile (de Renaud)

Veure comentaris a: Français

 Discografia: Les Ogres de Barback

Rue du Temps · Rue du Temps
  1997 - └lbum
  comprar en iTunes
Irfan le hÚros · Irfan le hÚros
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Fausses notes & Repris de Justesse · Fausses notes & Repris de Justesse
  2000 - Doble Ólbum
  comprar en iTunes
Croc'Noces · Croc'Noces
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - └lbum
 
Terrain Vague · Terrain Vague
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Les Ogres de Barback et la Fanfare du Belgistan · Les Ogres de Barback et la Fanfare du Belgistan
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Avril et vous · Avril et vous
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Du simple au nÚant · Du simple au nÚant
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Pitt Ocha au Pays des Mille Collines · Pitt Ocha au Pays des Mille Collines
  2009 - └lbum
 
Comment Je Suis Devenu Voyageur · Comment Je Suis Devenu Voyageur
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Les Ogres de Barback

Un air, deux familles (live) · Un air, deux familles (live)
  2002 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame