www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Sagarroi, Euria ari duela

Euria ari duela

 

 Artista: Sagarroi

 Any de publicació: 2003

 Discogràfica: Metak

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Nahi dudan guztia
02. Komantxeroak
03. Istorio bakarra
04. Jo-jo
05. Beldurrik gabeko emakumeak
06. Argazki batez
07. Euria ari duela
08. Begi estalitako indioa
09. Patxamama
10. Loren
11. Ehun metrotako begirada
12. Hondoko itsasoa
13. Topa!

 Discografia: Sagarroi

Meatzaldea · Meatzaldea
  2001 - Ālbum
 
Euria ari duela · Euria ari duela
  2003 - Ālbum
 
Toulose · Toulose
  2004 - Ālbum
 
Baleike · Baleike
  2006 - Ālbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Haikua · Haikua
  2009 - Ālbum
  comprar en RadioChango

 Col·laboracions destacades: Sagarroi

Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Metak 2001-2003 · Metak 2001-2003
  2004 - Recopilatori
 
The Solanos · The Solanos: The Solanos
  2005 - Àlbum
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Visca la Vida (10 anys Hace Color) · Visca la Vida (10 anys Hace Color)
  2008 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame