www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Desorden Público, Estrellas del caos

Estrellas del caos

 

 Artista: Desorden P˙blico

 Any de publicació: 2006

 Tipus: └lbum

 Track list:

1 El Caos en Clave 0:42
2 Hardcore Mambo 3:51
3 Hipnósis 3:47
4 No Vale la Pena 3:23
5 Antarjami 1:38
6 Espiritual 5:07
7 El Tren de la Vida 5:46
8 Pegajoso 4:04
9 Crack 3:31
10 San Antonio 3:14
11 Baila Mi Cha Cha Ska 3:49
12 Uma Vacina 3:44
13 Sepulturero 3:41
14 Política Criminal 3:36
15 Monkey Ska 2:25
16 La Mona Cumbita 1:09
17 Ella Me Espera 4:09

 Discografia: Desorden P˙blico

Desorden P˙blico · Desorden P˙blico
  1988 - └lbum
 
En Descomposiciˇn · En Descomposiciˇn
  1990 - └lbum
 
Canto Popular de la Vida y Muerte · Canto Popular de la Vida y Muerte
  1993 - └lbum
 
Plomo Revienta · Plomo Revienta
  1997 - └lbum
 
┐Dˇnde estß el Futuro? · ┐Dˇnde estß el Futuro?
  1999 - └lbum
 
Diablo · Diablo
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
The Ska Album · The Ska Album
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Estrellas del caos · Estrellas del caos
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Los Contrarios · Los Contrarios
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes
Nada Novedoso · Nada Novedoso
  2013 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Desorden P˙blico

Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico · Resto Pollo Rico
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame