www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Les Négresses Vertes, Essentials

Essentials

 

 Artista: Les Négresses Vertes

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. Famille Heureuse
2. Zobi La Mouche
3. Sous le Soleil de Bodega
4. Face à La Mer
5. Leila
6. Tous des Ouvriers
7. Yeux de Ton Père
8. Ivresse
9. Dub de Nuit
10. Main Verte
11. Hou Mama Mia

 Discografia: Les Négresses Vertes

Mlah · Mlah
  1988 - Àlbum
  comprar en iTunes
Famille Nombreuse · Famille Nombreuse
  1991 - Àlbum
  comprar en iTunes
Zig-Zague · Zig-Zague
  1994 - Àlbum
  comprar en iTunes
10 Remixes · 10 Remixes
  1994 - Remixes
  comprar en iTunes
En Public - Green Bus · En Public - Green Bus
  1996 - Doble Live
  comprar en iTunes
Trabendo · Trabendo
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
Acoustic Clubbing · Acoustic Clubbing
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Le Grand Déballage · Le Grand Déballage
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes
Essentials · Essentials
  2004 - Best Of
 
À l'affiche · À l'affiche
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les Négresses Vertes

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame