www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Macaco, Entre Raíces y Antenas

Entre Raíces y Antenas

 

 Artista: Macaco

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Mundo Zurdo

 Tipus: Doble ālbum

 Track list:

CD1 - De la Raiz a la Antena
1. (Intro) Raices
2. Emitiendo
3. Todos
4. Se Mueven
5. Zona De Jaleo
6. El Mundo De Los Sueņos
7. Giratuto
8. Pasitos De Colores
9. Loco
10. Gemelos De Vicio
11. Pisando Tierra
12. Radio Boogaloo
13. A Cuchillo (Bonus)

CD2 - De la Antena a la Raiz
1. Intro (Antenas)
2. El Murmullo
3. People
4. Corte De Luna
5. Caminero
6. Giratutto
7. La Pociķn
8. Se Acabķ El Baile
9. Marea Negra
10. Meu Amigo Gandhi
11. Al Hambre Dulce
12. Centro De Informaciķn De Tu Vida
13. Giratuttto (Bonus)

 Discografia: Macaco

El Mono en el Ojo del Tigre · El Mono en el Ojo del Tigre
  1999 - Ālbum
 
Rumbo Submarino · Rumbo Submarino
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Entre Raíces y Antenas · Entre Raíces y Antenas
  2004 - Doble ālbum
  comprar en iTunes
Ingravitto · Ingravitto
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Presente · Puerto Presente
  2009 - Ālbum
  comprar en iTunes
Puerto Presente (Deluxe Version) · Puerto Presente (Deluxe Version)
  2009 - Reediciķ
  comprar en iTunes
El Vecindario · El Vecindario
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes
El murmullo del fuego · El murmullo del fuego
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Macaco

Folía · Wagner Pá & Brazuca Matraca: Folía
  2000 - Senzill
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Vengue · Ojos de Brujo: Vengue
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
Barí · Ojos de Brujo: Barí
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Grande la Medianoche · Roy Paci & Aretuska: Grande la Medianoche
  2002 - Senzill
 
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Cybertropic Chilango Power · Los de Abajo: Cybertropic Chilango Power
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Baciamo le Mani · Roy Paci & Aretuska: Baciamo le Mani
  2002 - Àlbum
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Session · Barcelona Raval Session
  2004 - Doble recopilatori
 
Duermes? · Sin Papeles: Duermes?
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Mr. Miracle · Carlos Jean: Mr. Miracle
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
La Vida Te Da · Amparanoïa: La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Rambla, Rumble, Rumba · Rambla, Rumble, Rumba
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Llestos · Sota Zero: Llestos
  2007 - Àlbum
  comprar en RadioChango
Azúl · Calima: Azúl
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 
España · España
  2009 - Recopilatori
 
Solo Volar · Calima: Solo Volar
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame