www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

El Natty Combo, En Llamas

En Llamas

 

 Artista: El Natty Combo

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01-Te vas
02-En llamas
03-Tanto
04-13 Vidas (Feat. Alika)
05-No llores
06-Hasta el final
07-Agredezco mi suerte
08-Mi cancion
09-Creo en tu amor
10-No voy a poder pedir perdon
11-Aunque se
12-Willow tree (Alton Ellis)

 Discografia: El Natty Combo

El Natty Combo · El Natty Combo
  2003 - Ālbum
 
Sonido Real · Sonido Real
  2005 - Ālbum
 
Super Dubwise · Super Dubwise
  2006 - Remixes
 
Impulso · Impulso
  2007 - Ālbum
 
En Llamas · En Llamas
  2008 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame