www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Orishas, Emigrante

Emigrante

 

 Artista: Orishas

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: EMI

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Que Pasa ? 3:44
Mujer 3:49
Guajiro 3:21
Que Vola ? 4:23
Asi Fue 3:50
Ninos 3:49
300 Kilos 4:07
Gladiadores 3:36
Ausencia 3:40
Habana 4:38
Testimonio 4:10
El Rey De La Pachacha 3:46
Emigrantes 3:37
Desaparecidos 3:49
La Vida Pasa 3:58

 Discografia: Orishas

A lo Cubano · A lo Cubano
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Emigrante · Emigrante
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
El Kilo · El Kilo
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Antidiotico · Antidiotico
  2007 - Best Of
  comprar en iTunes
Cosita Buena · Cosita Buena
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Orishas

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Arezzo Wave 2001 · Arezzo Wave 2001
  2001 - Doble recopilatori
 
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 Años · Ojos de Brujo: Corriente Vital - 10 Años
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame