www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2009  any   
Enviar a un amic 

 

Sota Zero, Electric Rumba

Electric Rumba

 

 Artista: Sota Zero

 Any de publicació: 2009

 Discogràfica: RadioChango

 Tipus: └lbum

 Escolta'l en la ràdio del Chango:

· Amor de Contrabando (3m49s)

 Track list:

01 - Uneix-te
02 - Amor de Contrabando
03 - Dintre del meu cap
04 - Kikos & pipas
05 - Que no
06 - Presoners
07 - El rei del món
08 - Sóc aquí
09 - Corre
10 - La gufanda verde
11 - Sense cap motiu

 Discografia: Sota Zero

I Pujant · I Pujant
  2004 - Maqueta
 
Petits moment de bojeria · Petits moment de bojeria
  2005 - Maqueta
 
Avanšar · Avanšar
  2006 - Maqueta
 
Llestos · Llestos
  2007 - └lbum
  comprar en RadioChango
Electric Rumba · Electric Rumba
  2009 - └lbum
  comprar en RadioChango | iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame