www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Elbicho, Elbicho II

Elbicho II

 

 Artista: Elbicho

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Dro East West

 Tipus: DVD + CD

 Track list:

CD
1 High Low La Toba
2 De rodillas
3 Zappatillas
4 High Low Contigo
5 High Low La suite (instrumental)
6 Parque Triana
7 High Low Pa' Cai
8 Mira
9 La niña de la cueva
10 La azotea

DVD
1 Instrospección
2 Tanguillo nuevo
3 La cabra
4 Mamá Dolores
5 11 farolas
6 Letras
7 Pa' ti
8 El cosmonauta
9 Bulería de la noche
10 Albadulake
11 Entiendo
12 De los malos
13 La bien pagá
14 Locura
15 De los malos (vídeo musical)
16 Contigo (vídeo musical)

 Discografia: Elbicho

Bichos · Bichos
  2002 - Maqueta
 
Elbicho · Elbicho
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
De los Malos · De los Malos
  2003 - Senzill
 
Locura · Locura
  2003 - Senzill
 
Elbicho II · Elbicho II
  2005 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Elbicho VII · Elbicho VII
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Elbich8 de imaginar - Madrid 16/05/08 · Elbich8 de imaginar - Madrid 16/05/08
  2009 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Elbicho

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Corriente Vital - 10 Años · Ojos de Brujo: Corriente Vital - 10 Años
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame