www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1997  any   
Enviar a un amic 

 

Amparanoïa, El Poder de Machín

El Poder de Machín

 

 Artista: Amparanoïa

 Col·laboracions destacades:

· Manu Chao

 Any de publicació: 1997

 Discogràfica: Edel

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1- Hacer dinero
2- Moreno
3- En la noche
4- Buen rollito
5- Me lo hago sola
6- Mi amor se fué
7- La semana
8- Sidikaouki
9- Sidi beach
10- Que te den
11- Killed me
12- El achuchón
13- Paranoía Y.O.

 Discografia: Amparanoïa

El Poder de Machín · El Poder de Machín
  1997 - Àlbum
  comprar en iTunes
Feria Furiosa · Feria Furiosa
  1999 - Àlbum
 
Llamamemañana · Llamamemañana
  2000 - EP
 
Somos Viento · Somos Viento
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Enchilao · Enchilao
  2003 - Àlbum
  comprar en iTunes
Rebeldía con alegría · Rebeldía con alegría
  2004 - Best Of
 
La Vida Te Da · La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Seguiré Caminando · Seguiré Caminando
  2008 - Doble CD + DVD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Amparanoïa

BSO Barrio · BSO Barrio
  1998 - Recopilatori
 
Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
El Mono en el Ojo del Tigre · Macaco: El Mono en el Ojo del Tigre
  1999 - Àlbum
 
Los ritmos del espejo · Los ritmos del espejo
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.2 · Fuerza Vol.2
  2001 - Recopilatori
 
Me Voy con el Gusto · Lumbalú: Me Voy con el Gusto
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Cybertropic Chilango Power · Los de Abajo: Cybertropic Chilango Power
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Back to the Earth · Carlos Jean: Back to the Earth
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Mr. Miracle · Carlos Jean: Mr. Miracle
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Mirando Caer la Lluvia · Mimi Maura: Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Me wanna dance · Locomondo: Me wanna dance
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame