www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1994  any   
Enviar a un amic 

 

Daniel Higiénico, El Poder de Flipar

El Poder de Flipar

 

 Artista: Daniel Higiénico

 Any de publicació: 1994

 Discogràfica: Az Records

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. ESTA RONDA LA PAGO YO
2. BAILANDO AL SON DEL METAL
3. SI NO FUERA POR EL BAR
4. LA NEVERA
5. CUALQUIER DÍA DE ESTOS LA PALMO
6. LA HISTORIA DE UN MECHERO
7. BUSCANDO RAICES
8. LA CULPA ES DEL ARCO IRIS
9. COLGADOS EN EL TREN
10. APRENDIENDO A SER POBRE
11. EL HOMBRE CUCARACHA

 Discografia: Daniel Higiénico

Doble Hoja · Doble Hoja
  1992 - Àlbum
 
El Poder de Flipar · El Poder de Flipar
  1994 - Àlbum
 
Flipando en Colores · Flipando en Colores
  1996 - Àlbum
 
Flipando el Doble · Flipando el Doble
  1998 - Doble àlbum
 
In Laif! · In Laif!
  1999 - Àlbum
 
Lágrimas de Chimpancé · Lágrimas de Chimpancé
  2000 - Àlbum
 
Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral) · Mentiras Podridas (Espectáculo Teatral)
  2002 - Àlbum
 
El Hombre del Tiempo · El Hombre del Tiempo
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
La rebelión de los niños con problemas emocionales · La rebelión de los niños con problemas emocionales
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
6.000 Millones · 6.000 Millones
  2010 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Daniel Higiénico

Mariatchi Boogie · Mariatchi Boogie
  2006 - Recopilatori
 
Música contra la represión · Música contra la represión
  2011 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame