www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Costo Rico, El Patio

El Patio

 

 Artista: Costo Rico

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: Ventilador Music

 Tipus: └lbum

 Track list:

1 Luna 3:02
2 EnsÚ˝ame la vida 3:39
3 Por esos mares 5:02
4 Canciˇn de batalla 4:06
5 Ojos tristes 4:16
6 Penas 2:52
7 Gato blanco 2:57
8 Color transparente 5:06
9 Sambita 3:24

Veure comentaris a: Castellano

 Discografia: Costo Rico

Costo Rico · Costo Rico
  2002 - EP
 
El Patio · El Patio
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Cosas Ricas · Cosas Ricas
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
ColorÝn Colorao · ColorÝn Colorao
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Amanece · Amanece
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Costo Rico

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 
Tudo é possible · Che Sudaka: Tudo é possible
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Construmón · Muyayo Rif: Construmón
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona) · Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona)
  2010 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Todos Los Días Sale El Sol · Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame