www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

El Natty Combo, El Natty Combo

El Natty Combo

 

 Artista: El Natty Combo

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. No me preguntes
S. Colombo
2. Puppet on a string
B. Martin / P. Coulteer
3. Lo veo en tus ojos
S. Colombo
4. Once opon a time.
(Clarence / Hamilton / Ales / Stevenson)
5. La promesa
S. Colombo
6. Little nut tre.
(Brevette)
7. Decision
S. Colombo
8. Band yu Belly
L. Dillon
9. La Pipa
S. Colombo
10. Zion Land

 Discografia: El Natty Combo

El Natty Combo · El Natty Combo
  2003 - Ālbum
 
Sonido Real · Sonido Real
  2005 - Ālbum
 
Super Dubwise · Super Dubwise
  2006 - Remixes
 
Impulso · Impulso
  2007 - Ālbum
 
En Llamas · En Llamas
  2008 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame