www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Sumo, El Legado de Sumo

El Legado de Sumo

 

 Artista: Sumo

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Best Of

 Track list:

1. Mejor No Halblar De Ciertas Cosas
2. Que Me Pisen
3. Heroina
4. La Rubina Tarada
5. Kaya
6. Lo Quiero Ya
7. Llegando Los Monos/Ojo Blindado
8. T.V. Caliente
9. Los Viejos Vinagres
10. Mula Plateada
11. Estallando Desde El Oceano
12. Divididous Por La Felicidad

 Discografia: Sumo

Divididos por la Felicidad · Divididos por la Felicidad
  1985 - Ālbum
 
Llegando los Monos · Llegando los Monos
  1986 - Ālbum
 
After Chabķn · After Chabķn
  1987 - Ālbum
 
Fiebre · Fiebre
  1989 - Ālbum
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  1991 - Best Of
 
The Collection · The Collection
  1991 - Recopilatori
 
Corpiņos en la Madrugada · Corpiņos en la Madrugada
  1992 - Reediciķ
 
El Legado de Sumo · El Legado de Sumo
  1999 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2000 - Doble Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame