www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

D'Callaos, El Café de las Niñas

El Café de las Niñas

 

 Artista: D'Callaos

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Besos de Cristal
02. Naci en Alamo
03. Verdares ocultas
04. Pequeño poema infinito
05. Los Carteles
06. Sé
07. Los Huesos
08. Estar contigo
09. La butifarra
10. La prision de mis fracasos
11. Almoraima
12. Romero verde
13. Almoraima 2
14. Busco
15. Palomas
16. Que habremos hecho mal
17. El tiempo
18. Se fue la luz

 Discografia: D'Callaos

D'Callaos · D'Callaos
  2005 - Maqueta
 
Otra vez · Otra vez
  2006 - Maqueta
 
Depaso · Depaso
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Desde mi balcón · Desde mi balcón
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
El Café de las Niņas · El Café de las Niņas
  2010 - Ālbum
 
El Borde Donde Termina el Mar · El Borde Donde Termina el Mar
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: D'Callaos

Via Mandarina · La Pegatina: Via Mandarina
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Everyday Salama · Sarazino: Everyday Salama
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame