www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

D'Callaos, El Borde Donde Termina el Mar

El Borde Donde Termina el Mar

 

 Artista: D'Callaos

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 Alguna cosa
02 El Viajero
03 La noche
04 La mañana
05 El sur
06 La Madrugá
07 Siempre quise
08 Mil cabezas
09 La tarde
10 Dime que quieres de mi (vesión acústica)
11 El telón
12. Susurro travieso

 Discografia: D'Callaos

D'Callaos · D'Callaos
  2005 - Maqueta
 
Otra vez · Otra vez
  2006 - Maqueta
 
Depaso · Depaso
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Desde mi balcón · Desde mi balcón
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
El Café de las Niņas · El Café de las Niņas
  2010 - Ālbum
 
El Borde Donde Termina el Mar · El Borde Donde Termina el Mar
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: D'Callaos

Via Mandarina · La Pegatina: Via Mandarina
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Everyday Salama · Sarazino: Everyday Salama
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame