www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Les Ogres de Barback, Du simple au néant

Du simple au néant

 

 Artista: Les Ogres de Barback

 Col·laboracions destacades:

· Magyd Cherfi

 Any de publicació: 2007

 Tipus: └lbum

 Track list:

  1. Ma fille
  2. Marée basse
  3. Et oui !
  4. Pardon Madjid (avec Magyd Cherfi)
  5. 50 ans
  6. Pour tant qu'il y aura des hommes
  7. Jérôme
  8. Brebis galeuses
  9. C'est beau
  10. Corinna
  11. Destin artificiel (avec Madina N'Diaye)
  12. Vieux
  13. Con et blasé
  14. Pas bien
  15. Ni dieu, ni dieue
  16. Il ne restera rien

 Discografia: Les Ogres de Barback

Rue du Temps · Rue du Temps
  1997 - └lbum
  comprar en iTunes
Irfan le hÚros · Irfan le hÚros
  1999 - └lbum
  comprar en iTunes
Fausses notes & Repris de Justesse · Fausses notes & Repris de Justesse
  2000 - Doble Ólbum
  comprar en iTunes
Croc'Noces · Croc'Noces
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
La Pittoresque histoire de Pitt'ocha · La Pittoresque histoire de Pitt'ocha
  2003 - └lbum
 
Terrain Vague · Terrain Vague
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Les Ogres de Barback et la Fanfare du Belgistan · Les Ogres de Barback et la Fanfare du Belgistan
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Avril et vous · Avril et vous
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
Du simple au nÚant · Du simple au nÚant
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
Pitt Ocha au Pays des Mille Collines · Pitt Ocha au Pays des Mille Collines
  2009 - └lbum
 
Comment Je Suis Devenu Voyageur · Comment Je Suis Devenu Voyageur
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Les Ogres de Barback

Un air, deux familles (live) · Un air, deux familles (live)
  2002 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame