www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Percubaba, Dream & Strup

Dream & Strup

 

 Artista: Percubaba

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Foutadawa

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Fisty Boys 2:58
Le Meka 4:39
Qui Es-tu ? 4:49
Poltergeist 3:59
Jeux Video 6:42
Vis Des Bas 6:14
Tambours Beatnik 9:18
Mauvais Dawa 5:45
Les Schtroumpfs Par Terre 2:46
Quand la Ville Se Meurt 5:33
Deheb On the Dead Town 4:18
Swing It 12:47

 Discografia: Percubaba

Live 99 · Live 99
  1999 - EP Live
 
Percubaba · Percubaba
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Dream & Strup · Dream & Strup
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
Live · Live
  2004 - Live
  comprar en iTunes
AntistatiQ · AntistatiQ
  2006 - Ālbum
 
Primitifs · Primitifs
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Percubaba

Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Mano Negra Illegal · Mano Negra Illegal
  2001 - Recopilatori
 
It's a Frenchy Ska Reggae Party 3 · It's a Frenchy Ska Reggae Party 3
  2001 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 
Le ska punk dans tous ses états · Le ska punk dans tous ses états
  2003 - Recopilatori
 
Faites Encore Plus de Bruit · Faites Encore Plus de Bruit
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame