www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Bersuit Vergabarat, Don Leopardo

Don Leopardo

 

 Artista: Bersuit Vergabarat

 Any de publicació: 1996

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Espiritu de esta selva
2. Bolivian surf
3. Bolero militar
4. Yo no fui
5. Cajˇn 5 estrellas
6. Cielo trucho
7. Abundancia
8. Ojo por ojo
9. La mujer perfecta
10. Madrugˇn
11. Ruego
12. QuerubÝn
13. Encapuchados
14. En trance
15. RÚquiem
16. Al fondo de la red
17. Piel de gallina
18. Mi caramelo

 Discografia: Bersuit Vergabarat

Y Punto · Y Punto
  1992 - └lbum
 
Asquerosa AlegrÝa · Asquerosa AlegrÝa
  1993 - └lbum
 
Don Leopardo · Don Leopardo
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Libertinaje · Libertinaje
  1998 - └lbum
 
Hijos del Culo · Hijos del Culo
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
De la Cabeza con Bersuit · De la Cabeza con Bersuit
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Lo que se es) · La Argentinidad al Palo (Lo que se es)
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
La Argentinidad al Palo (Se es) · La Argentinidad al Palo (Se es)
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Testosterona · Testosterona
  2005 - └lbum
 
Bersuit? · Bersuit?
  2007 - └lbum
  comprar en iTunes
La Revuelta · La Revuelta
  2012 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Bersuit Vergabarat

20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
Estamos todos en la trampa · Guachupé: Estamos todos en la trampa
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame