www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Dub Inc, Diversité

Diversité

 

 Artista: Dub Inc

 Any de publicació: 2003

 Tipus: └lbum

 Track list:

  1. My Freestyle
  2. Visions
  3. Life (featuring Tiken Jah Fakoly)
  4. Rudeboy
  5. Murderer
  6. Holy Mount
  7. Galérer
  8. L'échiquier
  9. I'n'i Soldier
  10. Écran Total
  11. Diversité
  12. See Di Youth

 Discografia: Dub Inc

Dub Incorporation 1.1 · Dub Incorporation 1.1
  1999 - Maqueta
 
Version 1.2 · Version 1.2
  2001 - EP
 
DiversitÚ · DiversitÚ
  2003 - └lbum
 
Dans le dÚcor · Dans le dÚcor
  2005 - └lbum
 
Live · Live
  2006 - DVD + CD Live
 
Afrikya · Afrikya
  2008 - └lbum
 
Hors contr˘le · Hors contr˘le
  2010 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Dub Inc

Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame