www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

Discípulos de Otilia

 

 Artista: Discípulos de Otilia

 Any de publicació: 1996

 Tipus: Maqueta

 Discografia: Discípulos de Otilia

Discípulos de Otilia · Discípulos de Otilia
  1996 - Maqueta
 
Otílicos perdidos · Otílicos perdidos
  1996 - Ŕlbum
 
Otiliamina Pura · Otiliamina Pura
  1999 - Ŕlbum
 
Ska Zone · Ska Zone
  2002 - Ŕlbum
 
Wateke! · Wateke!
  2004 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
En Blanco&Negro · En Blanco&Negro
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Discípulos de Otilia

Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame