www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Mimi Maura, Días de Sol

Días de Sol

 

 Artista: Mimi Maura

 Any de publicació: 2010

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01 - Adios a los tiempos
02 - Canción a Nereida
03 - Todos los días de sol
04 - Quemapuentes
05 - Hacía la eternidad
06 - De regreso a Loiza
07 - Sister don't you go
08 - Reina del cementerio
09 - Olas y arena
10 - Amor

 Discografia: Mimi Maura

Mimi Maura · Mimi Maura
  1999 - Àlbum
 
Raíces de Pasión · Raíces de Pasión
  2001 - Àlbum
 
Noches de Pasión · Noches de Pasión
  2001 - Live
 
Misterio · Misterio
  2002 - Àlbum
 
Frenesí · Frenesí
  2004 - Àlbum
 
Mirando Caer la Lluvia · Mirando Caer la Lluvia
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Días de Sol · Días de Sol
  2010 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Mimi Maura

Skamania! · Skamania!
  1995 - Recopilatori
 
20 Minutos · Dancing Mood: 20 Minutos
  2001 - Àlbum
 
La Vida Te Da · Amparanoïa: La Vida Te Da
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Groovin'High · Dancing Mood: Groovin'High
  2006 - Àlbum
 
Viento, Lucha y Sol · Banda Bassotti: Viento, Lucha y Sol
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame