www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1989  any   
Enviar a un amic 

 

Zebda, Des Mots Crasseux

Des Mots Crasseux

 

 Artista: Zebda

 Any de publicació: 1989

 Discogràfica: Mustang Concert

 Tipus: Senzill

 Track list:

1. Cadence
2. Des Mots Crasseux

 Discografia: Zebda

Bird · Bird
  1985 - Senzill
 
Des Mots Crasseux · Des Mots Crasseux
  1989 - Senzill
 
Carte Nationale d'Identité · Carte Nationale d'Identité
  1989 - Ālbum
 
Zebdomania · Zebdomania
  1989 - Ālbum
 
La France · La France
  1990 - Ālbum
 
L'Arčnes des Rumeurs · L'Arčnes des Rumeurs
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Le Bruit et l'Odeur · Le Bruit et l'Odeur
  1995 - Ālbum
  comprar en iTunes
Compil 92-95 · Compil 92-95
  1995 - Best Of
 
Essence Ordinaire · Essence Ordinaire
  1999 - Ālbum
  comprar en iTunes
Utopie d'Occase · Utopie d'Occase
  2002 - Ālbum
  comprar en iTunes
L'erreur Est Humaine · L'erreur Est Humaine
  2002 - Senzill
 
La Tawa · La Tawa
  2003 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Second Tour · Second Tour
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Zebda

Ragga Buzzin · Ragga Buzzin
  1991 - Recopilatori
 
Motivés · Motivés
  1997 - Recopilatori
 
Aux Suivant · Aux Suivant
  1998 - Recopilatori
 
FM 99.00 Dub Manifest · Fermin Muguruza: FM 99.00 Dub Manifest
  2000 - Àlbum
 
Il y a un Pays... Palestine · Il y a un Pays... Palestine
  2003 - Recopilatori
 
Radar FM 1999.2013 · Fermin Muguruza: Radar FM 1999.2013
  2013 - Remixes
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame