www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Strike, Dead & Gone

Dead & Gone

 

 Artista: Strike

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Dead & Gone 3:28
Salto 2:34
Come Le Zanzare 3:52
Faccio Quello Che Mi Va 3:54
Non Dimenticare Mai 4:51
Positiv Power 4:13
Dimmi Perché 2:53
Dico Quello Che Mi Pare 3:36
Danza indiana 5:11
Il Tuo Nome E' Libertā 3:51
Goccia Di Luce 5:23

 Discografia: Strike

She Remains So Alone / What’ d You Say? · She Remains So Alone / What’ d You Say?
  1987 - EP
 
Scacco al Re · Scacco al Re
  1988 - EP
 
Croci e Cuori · Croci e Cuori
  1991 - EP
 
La Grande Anima · La Grande Anima
  1992 - Ālbum
 
Non Dimenticare · Non Dimenticare
  1998 - Senzill
 
Dead & Gone · Dead & Gone
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Strike

Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame