www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

La Vela Puerca, De Bichos y Flores

De Bichos y Flores

 

 Artista: La Vela Puerca

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: Surco Music

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Por La Ciudad 3:01
2. Por Dentro 2:36
3. El Viejo 3:07
4. El Huracán 3:51
5. Contradecir 4:08
6. El Profeta 3:11
7. Potosí 3:13
8. Maņana 2:27
9. El Ojo Moro 2:21
10. José Sabía 3:20
11. Rebuscado 2:50
12. Burbujas 4:01
13. De No Olvidar 2:28

 Discografia: La Vela Puerca

Deskarado · Deskarado
  1998 - Ālbum
 
De Bichos y Flores · De Bichos y Flores
  2001 - Ālbum
 
A Contraluz · A Contraluz
  2004 - Ālbum
 
El Impulso · El Impulso
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Comprimida 1995/2009 · Comprimida 1995/2009
  2009 - Best Of
  comprar en iTunes
Normalmente Anormal · Normalmente Anormal
  2009 - Doble CD + DVD
 
Piel y hueso · Piel y hueso
  2011 - Doble ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame