www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Dancing Mood, Dancing Groove

Dancing Groove

 

 Artista: Dancing Mood

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Ālbum

 Discografia: Dancing Mood

20 Minutos · 20 Minutos
  2001 - Ālbum
 
Vol. 2 · Vol. 2
  2002 - Ālbum
 
Dancing Groove · Dancing Groove
  2004 - Ālbum
 
Groovin'High · Groovin'High
  2006 - Ālbum
 
On the sunny side of the street · On the sunny side of the street
  2009 - Ālbum
 
Non Stop Vol.1 · Non Stop Vol.1
  2011 - Ālbum
 
Non Stop Vol.2 · Non Stop Vol.2
  2011 - Ālbum
 
Non Stop Vol.3 · Non Stop Vol.3
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Dancing Mood

Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Cerebrocorazon · Sirte Tircco: Cerebrocorazon
  2010 - Àlbum
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame