www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

D'Callaos

 

 Artista: D'Callaos

 Any de publicació: 2005

 Tipus: Maqueta

 Discografia: D'Callaos

D'Callaos · D'Callaos
  2005 - Maqueta
 
Otra vez · Otra vez
  2006 - Maqueta
 
Depaso · Depaso
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Desde mi balcón · Desde mi balcón
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
El Café de las Niņas · El Café de las Niņas
  2010 - Ālbum
 
El Borde Donde Termina el Mar · El Borde Donde Termina el Mar
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: D'Callaos

Via Mandarina · La Pegatina: Via Mandarina
  2009 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Everyday Salama · Sarazino: Everyday Salama
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame