www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Desorden Público, ¿Dónde está el Futuro?

¿Dónde está el Futuro?

 

 Artista: Desorden Público

 Any de publicació: 1999

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1 Terroristas. Blanco / Chacin / Rojas 04:57
2 ¿Donde Está el Futuro? (versión 93). Blanco / Chacin / Rojas 03:44
3 Skapate '98. Blanco / Rojas 05:37
4 Mal Aliento (nueva mezcla). Blanco / Rojas 02:36
5 Esto Es Ska. Contreras / Sarmiento 03:00
6 Lili es... (version acid ska). J.Marshall 02:19
7 Enredos (acústica). Blanco / Rojas 04:02
8 ¿Lo Agarraron? '98. Blanco / Contreras / Rojas / Sarmiento 05:50
9 Politicos Paraliticos. Blanco / Chacín / Gutierrez / Rojas 04:00
10 Calvo '98. Bicioni / Sarmiento 03:34
11 Ska de Aca (en vivo '95). Blanco / Romero 02:28
12 Skándalo. Blanco / Chacín / Romero / Sarmiento 02:38
13 Promesas. Blanco / Rojas / Romero / Sarmiento 03:38
14 El Hombre con la Pistola (en vivo). Blanco / Sarmiento 06:40
15 Mosca. Blanco / Sarmiento 01:18
16 Peces del Guaire (nueva mezcla). Blanco / Sarmiento 03:44
17 Pesadilla (con nueva cuaima). Blanco / Romero / Sarmiento 04:04
18 Caribe (nueva mezcla). Desorden Publico / Torres 03:39
19 Jack 03:05

 Discografia: Desorden Público

Desorden Público · Desorden Público
  1988 - Àlbum
 
En Descomposición · En Descomposición
  1990 - Àlbum
 
Canto Popular de la Vida y Muerte · Canto Popular de la Vida y Muerte
  1993 - Àlbum
 
Plomo Revienta · Plomo Revienta
  1997 - Àlbum
 
¿Dónde está el Futuro? · ¿Dónde está el Futuro?
  1999 - Àlbum
 
Diablo · Diablo
  2001 - Àlbum
  comprar en iTunes
The Ska Album · The Ska Album
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
Estrellas del caos · Estrellas del caos
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Contrarios · Los Contrarios
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Nada Novedoso · Nada Novedoso
  2013 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Desorden Público

Brigadistak Sound System · Fermin Muguruza: Brigadistak Sound System
  1999 - Àlbum
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico · Resto Pollo Rico
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame