www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Sinsemilia, Débout les Yeux Ouverts

Débout les Yeux Ouverts

 

 Artista: Sinsemilia

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01 Bienvenue en Chiraquie
02 Du mal a croire
03 Cas'regale
04 + 2 flics (Hommage au Petit Nicolas)
05 Simple d'esprit
06 Non sens
07 Marlene
08 Il part en guerre
09 Né ici
10 La route pour ailleurs
11 De quoi s'plaint on
12 From loneliness to madness
13 Tout le bonheur du monde

 Discografia: Sinsemilia

Premiere Recolte · Premiere Recolte
  1996 - Àlbum
 
Resistances · Resistances
  1998 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tout c'qu'on a · Tout c'qu'on a
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
In a Different Style · In a Different Style
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Sinse part en live · Sinse part en live
  2002 - Live
  comprar en iTunes
Débout les Yeux Ouverts · Débout les Yeux Ouverts
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
En Quête De Sens... · En Quête De Sens...
  2009 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Sinsemilia

It's a French Reggae Party 2 · It's a French Reggae Party 2
  1999 - Recopilatori
 
Sur les Roots de France · Sur les Roots de France
  2000 - Recopilatori
 
Tolerance Double Zero vol.I · Tolerance Double Zero vol.I
  2002 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame