www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Cafe Tacuba, Cuatro Caminos

Cuatro Caminos

 

 Artista: Cafe Tacuba

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Cero y Uno 3:52
2. Eo 2:14
3. Mediodia 3:56
4. Que Pasara 2:19
5. Camino y Vereda 4:05
6. Eres 4:27
7. Soy o Estoy 2:48
8. Encantamiento Inutil 6:29
9. Recuerdo Prestado 3:30
10. Puntos Cardinales 4:43
11. Desperte 3:08
12. Tomar El Fresco 2:56
13. Hoy Es 5:00
14. Hola Adios 3:40

 Discografia: Cafe Tacuba

Cafe Tacuba · Cafe Tacuba
  1992 - Ālbum
  comprar en iTunes
Re · Re
  1994 - Ālbum
  comprar en iTunes
Avalancha de Exitos · Avalancha de Exitos
  1996 - Versions
 
Reves/Yosoy · Reves/Yosoy
  1999 - Doble ālbum
 
Tiempo Transcurrido · Tiempo Transcurrido
  2001 - Best Of
 
Cuatro Caminos · Cuatro Caminos
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Un Viaje · Un Viaje
  2005 - Triple Live
  comprar en iTunes
Un Viaje · Un Viaje
  2005 - DVD
 
Unplugged · Unplugged
  2005 - Live
  comprar en iTunes
Sino · Sino
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Cafe Tacuba

Juntos por Chiapas · Juntos por Chiapas
  1996 - Recopilatori
 
Red Hot + Latin / Silencio = Muerte · Red Hot + Latin / Silencio = Muerte
  1996 - Recopilatori
  comprar en iTunes
KCRW Sounds Eclectico · KCRW Sounds Eclectico
  2005 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Ojo de Culebra · Lila Downs: Ojo de Culebra
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame