www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Costo Rico, Cosas Ricas

Cosas Ricas

 

 Artista: Costo Rico

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Ventilador Music

 Tipus: └lbum

 Track list:

1 Siendo ni˝o 3:03
2 Son de la cabeza 4:39
3 Cosas ricas 4:22
4 La primavera 3:25
5 Maneras 5:05
6 Blancos vampiros 3:15
7 Buena estrella 4:28
8 O fluxo 3:07
9 El tejado 4:18
10 Marea 2:36
11 Inane 3:38
12 La semilla 6:43
13 Corazˇn I 5:17
14 Corazˇn II 2:23

 Discografia: Costo Rico

Costo Rico · Costo Rico
  2002 - EP
 
El Patio · El Patio
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Cosas Ricas · Cosas Ricas
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
ColorÝn Colorao · ColorÝn Colorao
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes
Amanece · Amanece
  2011 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Costo Rico

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 
Tudo é possible · Che Sudaka: Tudo é possible
  2009 - DVD + CD
  comprar en iTunes
Construmón · Muyayo Rif: Construmón
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona) · Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona)
  2010 - Recopilatori
  comprar en iTunes
Todos Los Días Sale El Sol · Bongo Botrako: Todos Los Días Sale El Sol
  2010 - Àlbum
  comprar en RadioChango | iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame