www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1992  any   
Enviar a un amic 

 

Sumo, Corpiños en la Madrugada

Corpiños en la Madrugada

 

 Artista: Sumo

 Any de publicació: 1992

 Tipus: Reediciķ

 Track list:

1. Night & Day
2. Mejor No Hablar
3. Banderitas y Globos
4. Teléfonos/White Trash
5. Rubia Tarada
6. Divididos por La Felicidad
7. Quiero Dinero
8. F'you
9. De Be De
10. Breaking Away
11. Next Week
12. Warm Mist
13. Solo Piano

 Discografia: Sumo

Divididos por la Felicidad · Divididos por la Felicidad
  1985 - Ālbum
 
Llegando los Monos · Llegando los Monos
  1986 - Ālbum
 
After Chabķn · After Chabķn
  1987 - Ālbum
 
Fiebre · Fiebre
  1989 - Ālbum
 
Greatest Hits · Greatest Hits
  1991 - Best Of
 
The Collection · The Collection
  1991 - Recopilatori
 
Corpiņos en la Madrugada · Corpiņos en la Madrugada
  1992 - Reediciķ
 
El Legado de Sumo · El Legado de Sumo
  1999 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2000 - Doble Best Of
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame