www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2012  any   
Enviar a un amic 

 

Go Lem System, Corasoul System

Corasoul System

 

 Artista: Go Lem System

 Col·laboracions destacades:

· Che Sudaka

 Any de publicació: 2012

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01 Mind the Gap!
02 Tremenda bomba
03 Total (hace 2 horas que son las 4)
04 Soy tu Animal
05 Trencitas llora
06 Estas son horas de llegar
07 I don’t wanna buy now
08 Hay que abrirse paso
09 Corasoul Dub
10 Rugirá
11 Hoy caerá el cielo
12 Tuve sed y bebí
13 Gastando la piel
14 Loco de Love (feat Che Sudaka)

 Discografia: Go Lem System

Paraíso · Paraíso
  2000 - Ālbum
 
Infierno · Infierno
  2001 - Ālbum
 
Viaje · Viaje
  2002 - Ālbum
 
Viaje · Viaje
  2004 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Cacería · Cacería
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Corasoul System · Corasoul System
  2012 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Go Lem System

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame