www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Africa Unite, Controlli

Controlli

 

 Artista: Africa Unite

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Ālbum

 Track list:

THE CAGE - AMANTIDE (Featuring Natasja) - IN NOMINE - BIT CRASH - PLAY ANOTHER GAME - SOTTO PELLE - IL SEGRETO DEL NUMERO SCOMPARSO - BEATKILLA - WATCH OUT (Featuring Grena) - VERTIGINE (Featuring Raiz) - ONCE IN A LIFETIME - VULTURES

 Discografia: Africa Unite

Mjekeari · Mjekeari
  1987 - Ālbum
 
Llaka · Llaka
  1988 - Ālbum
 
People Pie · People Pie
  1991 - Ālbum
 
Babilonia e Poesia · Babilonia e Poesia
  1993 - Ālbum
 
Un Sole Che Brucia · Un Sole Che Brucia
  1995 - Ālbum
 
In Diretta dal Sole · In Diretta dal Sole
  1996 - Live
 
Il Gioco · Il Gioco
  1997 - Ālbum
 
Vibra · Vibra
  2000 - Ālbum
 
20 · 20
  2001 - Ālbum
 
Llaka/Mjekrari · Llaka/Mjekrari
  2001 - Reediciķ
 
Mentre Fuori Piove · Mentre Fuori Piove
  2003 - Ālbum
 
Un'Altra Ora · Un'Altra Ora
  2004 - DVD + CD Live
 
Controlli · Controlli
  2006 - Ālbum
 
4 Riddims 4 Unity · 4 Riddims 4 Unity
  2007 - Versions
 
BiogrAfrica Unite · BiogrAfrica Unite
  2008 - Doble Best Of
 
Rootz · Rootz
  2010 - Ālbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame