www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Las Manos de Filippi, Control Obrero

Control Obrero

 

 Artista: Las Manos de Filippi

 Col·laboracions destacades:

· Albert Pla

· Fermin Muguruza

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Doble ālbum

 Track list:

CD 1
1. Gracias por ser amigo de Bush
2. Working
3. Musica
4. Fasinpat
5. Graziaz 1
6. Ramiro
7. Tango
8. Sr. esperanza
9. El egolatra
10.Graziaz 2
11.Cromaņon
12.Bonus track cortezia

CD 2 - Fiesta 15 aņos. En vivo
1. Intro
2. Sr. cobranza
3. Latino
4. La seleccion nacional
5. Ballenas
6. Que cu-cu
7. Droop
8. Cutral-co
9. Biblias
10.Las tetas de batato
11.Quarra-chino
12.I.P.H.G
13.Yuta
14.Whats colors
15.Ali-esper y choi
16.Muerte A.T.P
17.La puntera rosa
18.Organizacion

 Discografia: Las Manos de Filippi

Reir por no llorar · Reir por no llorar
  1996 - Ālbum
 
Arriba las manos, esto es el Estado · Arriba las manos, esto es el Estado
  1998 - Ālbum
 
Las Manos Santas van a Misa · Las Manos Santas van a Misa
  2000 - EP
 
Hasta las Manos · Hasta las Manos
  2002 - Ālbum
 
Fiesta Seņores · Fiesta Seņores
  2005 - Live
 
Control Obrero · Control Obrero
  2007 - Doble ālbum
 
Los Métodos Piqueteros · Los Métodos Piqueteros
  2008 - Best Of
 
La Calesita de Mamanis · La Calesita de Mamanis
  2011 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Las Manos de Filippi

Alta Tensión · Alta Tensión
  1995 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame