www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Alcohol Jazz, Conexión

Conexión

 

 Artista: Alcohol Jazz

 Any de publicació: 2008

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. GIGAFUNK
2. PENSAR NO EST┴ DE MODA
3. INTERFACE
4. CONEXIËN
5. RETROBLUESTOOTH
6. HIGHT VELOCITY
7. PIXEL┤S GROOVE
8. CHIP PEREZOS═N
9. LA TOSTADORA
10. BLACK BACK UP
11. MI BITE ES GUAYS
12. ALTO-CONTROL-ESCAPE
13. TRES NOTAS.WAV
14. SOBRECARGA
15. SILVIA

 Discografia: Alcohol Jazz

Persecucion Implacable · Persecucion Implacable
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Suerte Y Padrino · Suerte Y Padrino
  2002 - └lbum
 
Insolito · Insolito
  2003 - └lbum
 
Beleša · Beleša
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
XX Aniversario · XX Aniversario
  2006 - Best Of
 
Conexiˇn · Conexiˇn
  2008 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Alcohol Jazz

Subterfuge Factory 1993-2003 · Subterfuge Factory 1993-2003
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame