www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2005  any   
Enviar a un amic 

 

Zulu 9.30, Conecta o Revienta

Conecta o Revienta

 

 Artista: Zulu 9.30

 Any de publicació: 2005

 Discogràfica: Kasba Music

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. 9.30 Probando 3:52
2. En La Frontera 5:26
3. Waka Waka 4:26
4. Libertad 5:02
5. Que Paso 4:16
6. El Caminante 2:49
7. Al Son Del Caminante 3:00
8. 1000 Tormentas 4:09
9. Carmelita 3:29
10. Rica Rumba 3:54
11. MarÝa 4:01

 Discografia: Zulu 9.30

Conecta o Revienta · Conecta o Revienta
  2005 - └lbum
  comprar en iTunes
Huellas · Huellas
  2008 - └lbum
  comprar en RadioChango | iTunes
Remixes · Remixes
  2010 - Remixes
  comprar en iTunes
Tiempo al Tiempo · Tiempo al Tiempo
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes
Para Todos los P˙blicos · Para Todos los P˙blicos
  2013 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Zulu 9.30

RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
Solidario Guatemala · Solidario Guatemala
  2009 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame