www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

El Gran Silencio, Comunicaflow underground

Comunicaflow underground

 

 Artista: El Gran Silencio

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Flow Connection 3:29
2. Once Again 3:41
3. A Paso Del Norte 3:08
4. Don't Give Up 3:34
5. Hasta Caer 3:57
6. M.C. 3:31
7. Alma de B-Boy 3:28
8. Avanzando 4:20
9. Frases Del Coyote 3:30
10. Dub 0:58
11. Tres Motivos 2:38
12. Good Vibrations 3:39
13. Cumbia Del Planeta 3:54
14. Demasiados Días 0:59
15. Vuela 3:32
16. Se Va 4:06

 Discografia: El Gran Silencio

Libres y Locos · Libres y Locos
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Chuntaros Radio Poder · Chuntaros Radio Poder
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.1 · Super Riddim Internacional Vol.1
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.2 · Super Riddim Internacional Vol.2
  2003 - Ālbum
 
Comunicaflow underground · Comunicaflow underground
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Vi-Vo · Vi-Vo
  2008 - Doble Live
 
Revolusound Contra Systema · Revolusound Contra Systema
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: El Gran Silencio

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
KCRW Sounds Eclectico · KCRW Sounds Eclectico
  2005 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame