www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Panteón Rococó, Compañeros Musicales

Compañeros Musicales

 

 Artista: Panteón Rococó

 Any de publicació: 2002

 Tipus: Àlbum

 Track list:

Intro 0:29
La Carencia 3:33
La Rubia y el Demonio 4:06
C.D.A. 4:36
Dime 3:50
Esta Noche 3:26
Seguir Bailando 3:58
Globalizado 3:28
Perdón 5:38
Páralo 4:36
Tengo Miedo (Dub Version) 5:03
Eres un Mal 3:05
Punk-O 1:53
Gracias Compañeros Musicales 4:13

 Discografia: Panteón Rococó

A La Izquierda De La Tierra · A La Izquierda De La Tierra
  1999 - Àlbum
 
Compañeros Musicales · Compañeros Musicales
  2002 - Àlbum
  comprar en iTunes
Tres Veces Tres · Tres Veces Tres
  2004 - Àlbum
  comprar en iTunes
10 Años - Un Panteon Muy Vivo · 10 Años - Un Panteon Muy Vivo
  2005 - DVD + CD Best Of
  comprar en iTunes
Buscándote · Buscándote
  2005 - EP
  comprar en iTunes
Panteón Rococó · Panteón Rococó
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Ni Carne Ni Pescado · Ni Carne Ni Pescado
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Panteón Rococó

Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Majikakonvinazion · Butumbaba: Majikakonvinazion
  2007 - Àlbum
 
Resto Pollo Rico Vol. 3 · Resto Pollo Rico Vol. 3
  2009 - Recopilatori
 
Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2 · Carnaval Toda la Vida! Tributo a Los Fabulosos Cadillacs Vol. 2
  2011 - Versions
  comprar en iTunes
Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame