www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2013  any   
Enviar a un amic 

 

Los Barrankillos, Comer y Ladrar

Comer y Ladrar

 

 Artista: Los Barrankillos

 Any de publicació: 2013

 Tipus: Ŕlbum

 Track list:

01-Comer y Ladrar
02-Dejame Sentirme Bien (feat Kutxi Romero de Marea)
03-El Viaje
04-Vuela Libre
05-Dime donde vas
06-Tiempo Contaminado
07-Bales de Sang (feat Txarango & Itaca Band)
08-Sensaciones Dulces
09-Corazon Dormido
10-Ya no hay Sol
11-Otro dia mas

 Discografia: Los Barrankillos

Al Descompás · Al Descompás
  2006 - Maqueta
 
Kedate con el Cambio · Kedate con el Cambio
  2008 - Maqueta
 
Afrodisíak Rumba Style · Afrodisíak Rumba Style
  2009 - EP
 
El Barranko Peleón · El Barranko Peleón
  2010 - Ŕlbum
 
Comer y Ladrar · Comer y Ladrar
  2013 - Ŕlbum
 

 Col·laboracions destacades: Los Barrankillos

No Lo Intenten en Casa · Los Impagaos: No Lo Intenten en Casa
  2009 - Àlbum
  comprar en iTunes
Boom Bastard · Electroputas: Boom Bastard
  2010 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame