www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Mallacán, Chera, Chera!

Chera, Chera!

 

 Artista: Mallacán

 Any de publicació: 2002

 Tipus: Àlbum

 Track list:

1. Que no s’amorte a flama.
2. Baila mesache, baila mesacha.
3. Para cuenta con o can.
4. O mirallo crebau.
5. Bozes, prexins, angunia...
6. A sargantana y os güellos torbos.
7. Á 6000 reboluzions.
8. Tristura.
9. Morisquetas azetas.
10. Le prix.
11. Wellcome to hell.
12. Foc (popular)
13. Hay una cruz en el saso.
14. Resiste, resiste.

 Discografia: Mallacán

Entalto a reboluzión · Entalto a reboluzión
  1995 - Àlbum
 
Luen D'o Paradiso · Luen D'o Paradiso
  1999 - Àlbum
 
Chera, Chera! · Chera, Chera!
  2002 - Àlbum
 
País zierzo · País zierzo
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Mar de Suenios · Mar de Suenios
  2009 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Mallacán

Lucha Amada - Musika Rebelde · Lucha Amada - Musika Rebelde
  2011 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame