www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2010  any   
Enviar a un amic 

 

Banda Bassotti, Check Point Kreuzberg

Check Point Kreuzberg

 

 Artista: Banda Bassotti

 Col·laboracions destacades:

· Rude

 Any de publicació: 2010

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Doble Live

 Track list:

01. Intro
02. E' solo un
03. Figli di
04. Cuore malato
05. Amore e odio
06. Avanzo de cantiere
07. Insciallah mi amor
08. Coccodè
09. Il Palazzo d¿inverno
10. Carabina 3030
11. Er ciccione
12. Nicaragua Nicaraguita
13. Que Linda es Cuba Cuba si Yankee no
14. Revolution Rock
15. Piazza Fontana (Luna Rossa)
16. Zu Atrapartu Arte feat. Juan ¿KOP¿
17. L¿Altra Faccia dell¿Impero
18. Yuri Gagarin
19. Avanti Popolo
20. All Are Equal for the Law
21. If the Kids are United
22. Beat Ska Oi
23. Amo la mia Città
24. Damigella della Notte
25. Arbetloser Marsch
26. Barboni
27. Potere al Popolo
28. La Ballata della Sanguisuga
29. Figli della Stessa Rabbia
30. Famiglia Cristiana
31. Ska Against Racism Giunti Tubi Palanche Ska
32. Guns Of Brixton ¿ Berlin City feat. Rude
33. Odio Rappresaglia feat. OZulù
34. Curre Curre Guagliò feat. OZulù
35. Rigurgito Antifascista feat. OZulù
36. Stalingrado
37. Poliouchka Polie
38. Mockba 993
39. Bella Ciao feat. Rude, Cisco, OZulù, Juanra (KOP)

 Discografia: Banda Bassotti

Figli della Stessa Rabbia · Figli della Stessa Rabbia
  1992 - Ālbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  1994 - EP
 
Avanzo de Cantiere · Avanzo de Cantiere
  1995 - Ālbum
 
Un Altro Giorno d'Amore · Un Altro Giorno d'Amore
  2001 - Doble Live
 
L'Altra Faccia dell'Impero · L'Altra Faccia dell'Impero
  2002 - Ālbum
 
Así Es Mi Vida · Así Es Mi Vida
  2003 - Ālbum
 
Amore e Odio · Amore e Odio
  2005 - Ālbum
 
Vecchi Cani Bastardi · Vecchi Cani Bastardi
  2006 - Ālbum
 
Viento, Lucha y Sol · Viento, Lucha y Sol
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Check Point Kreuzberg · Check Point Kreuzberg
  2010 - Doble Live
  comprar en iTunes
Siamo guerriglia · Siamo guerriglia
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Banda Bassotti

Balla e Difendi · Balla e Difendi
  1991 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame