www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Chalart58

 

 Artista: Chalart58

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Maqueta

 Discografia: Chalart58

Chalart58 · Chalart58
  2004 - Maqueta
 
Riddims 58 · Riddims 58
  2006 - Maqueta
 
Recording · Recording
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Dub from Bcn · Dub from Bcn
  2010 - EP
  comprar en iTunes
Happiness · Happiness
  2013 - Senzill
 

 Col·laboracions destacades: Chalart58

Radio Bemba Sound System · Manu Chao: Radio Bemba Sound System
  2002 - Live
  comprar en iTunes
RMXMadeInBarna · La Kinky Beat: RMXMadeInBarna
  2005 - Remixes
  comprar en iTunes
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Irun Lion Zion in Dub (Vol.1) · Irun Lion Zion in Dub (Vol.1)
  2007 - Recopilatori
 
Kalean · Bad Sound System: Kalean
  2008 - Àlbum
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Pintxatu · Pintxatu
  2009 - Recopilatori
 
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 
Prolijo · La Limoncello: Prolijo
  2009 - Àlbum
 
Proyectos de Conciencia, Vol. II · Proyectos de Conciencia, Vol. II
  2010 - Recopilatori
 
Ex-cusas · Brujo: Ex-cusas
  2010 - EP
  comprar en RadioChango
Con la tela de araña · Willy Fuego: Con la tela de araña
  2011 - EP
  comprar en RadioChango | iTunes
Equinox · La Limoncello: Equinox
  2011 - Àlbum
 
Cat Samurai · La Bundu Band: Cat Samurai
  2011 - Àlbum
  comprar en iTunes
Revoltosa · Bongo Botrako: Revoltosa
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes
Alma de Cantaora · Amparo Sánchez: Alma de Cantaora
  2012 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame