www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1996  any   
Enviar a un amic 

 

99 Posse, Cerco Tiempo

Cerco Tiempo

 

 Artista: 99 Posse

 Any de publicació: 1996

 Discogràfica: BMG

 Tipus: └lbum

 Discografia: 99 Posse

Rafaniello & salario garantito · Rafaniello & salario garantito
  1992 - └lbum
  comprar en iTunes
Curre Curre Guagli˛ · Curre Curre Guagli˛
  1993 - └lbum
  comprar en iTunes
Cerco Tiempo · Cerco Tiempo
  1996 - └lbum
  comprar en iTunes
Corto Circuito · Corto Circuito
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
La vida que vendrß · La vida que vendrß
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
NA 99 10║ · NA 99 10║
  2001 - Doble Best Of / Live
  comprar en iTunes
Cattivi Guaglini · Cattivi Guaglini
  2011 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: 99 Posse

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame