www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2007  any   
Enviar a un amic 

 

Un Kuartito, Cerca del Mar

Cerca del Mar

 

 Artista: Un Kuartito

 Any de publicació: 2007

 Tipus: Ālbum

 Track list:

Cerca del Mar 3:24
Almas 3:56
Original Riddim 3:13
Edurne 3:25
No Es Para Mi 2:44
Es Tiempo 2:55
Voy a Estar 3:26
Planta 3:01
No Me Somento 3:16
La Hierbita 3:00
Voy Subiendo 3:20
El Cogollo 3:16
Brilla 3:31
Santeria 2:57
Put It On 2:53

 Discografia: Un Kuartito

Sal a la Calle · Sal a la Calle
  1996 - Ālbum
 
Skalofriante · Skalofriante
  1998 - Ālbum
 
No pares non stop · No pares non stop
  2001 - Ālbum
  comprar en iTunes
Danke Für’s Nicht Kacken · Danke Für’s Nicht Kacken
  2005 - Ālbum
 
Cerca del Mar · Cerca del Mar
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Otra vez sopa! · Otra vez sopa!
  2009 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Un Kuartito

Resto Pollo Rico 2 · Resto Pollo Rico 2
  2004 - Recopilatori
 
Mirando el Mundo al Revés · Che Sudaka: Mirando el Mundo al Revés
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame