www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1999  any   
Enviar a un amic 

 

Os Diplomaticos, Capetón

Capetón

 

 Artista: Os Diplomaticos

 Any de publicació: 1999

 Discogràfica: FonoMusic

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Aí vos quedades
2. Marola
3. Tomás das Quingostas
4. Ardentía
5. Nordés
6. Berbés
7. Raíña de Galicia
8. Os vellos
9. Estrume
10. Mesejo
11. Lume de biqueira
12. Atún
13. Taberna Monte-Alto
14. Kazikes
15. Antuerpe
16. Mar de Irlanda

 Discografia: Os Diplomaticos

Arroutada Pangalaica · Arroutada Pangalaica
  1991 - └lbum
 
Parr˙s · Parr˙s
  1993 - └lbum
 
Avante Toda · Avante Toda
  1995 - └lbum
 
Fumareu · Fumareu
  1997 - EP
 
Capetˇn · Capetˇn
  1999 - └lbum
 
Komunicando · Komunicando
  2003 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Os Diplomaticos

Radical Mestizo · Radical Mestizo
  1999 - Recopilatori
 
120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos · 120 Capadores - Homenaxe a Diplomáticos
  2007 - Doble recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame