www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Go Lem System, Cacería

Cacería

 

 Artista: Go Lem System

 Col·laboracions destacades:

· Gambeat

· Manu Chao

 Any de publicació: 2006

 Discogràfica: K Industria

 Tipus: Àlbum

 Track list:

01. jeroglífico
02. seis de cualquier cosa
03. wanda
04. entra sin golpear
05. siguiéndola
06. coming to us
07. siempre seré
08. sácala
09. pura sangre
10. mentiría
11. loco de
12. four ghosts
13. le fou tous
14. calle go lem

 Discografia: Go Lem System

Paraíso · Paraíso
  2000 - Àlbum
 
Infierno · Infierno
  2001 - Àlbum
 
Viaje · Viaje
  2002 - Àlbum
 
Viaje · Viaje
  2004 - Reedició
  comprar en iTunes
Cacería · Cacería
  2006 - Àlbum
  comprar en iTunes
Corasoul System · Corasoul System
  2012 - Àlbum
 

 Col·laboracions destacades: Go Lem System

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame