www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Arpioni, Buona Mista Social Ska!

Buona Mista Social Ska!

 

 Artista: Arpioni

 Col·laboracions destacades:

· Begoņa Bang Matu

· Tonino Carotone

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Operazione sole
2. Piove (ciao ciao bambina)
3. Chella'lla
4. Fligia unica
5. Guarda che luna
6. Parore parole
7. Taxi nero
8. Canzone
9. Ma mi

 Discografia: Arpioni

Papalagi · Papalagi
  1995 - Ālbum
 
Papalagi · Papalagi
  1995 - Reediciķ
 
In Mezzo ai Guai · In Mezzo ai Guai
  1998 - Ālbum
 
Un Mondo in Levare · Un Mondo in Levare
  1999 - Ālbum
 
Buona Mista Social Ska! · Buona Mista Social Ska!
  2001 - Ālbum
 
Malacabeza · Malacabeza
  2005 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Arpioni

Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Punk Reggae Party · Punk Reggae Party
  1997 - Recopilatori
 
Let's Skank ! vol. 1 · Let's Skank ! vol. 1
  1997 - Recopilatori
 
Italian Ska Invasion · Italian Ska Invasion
  1998 - Recopilatori
 
Skunkdiskak vol. 2 · Skunkdiskak vol. 2
  2001 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame