www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Lila Downs, Border / La línea

Border / La línea

 

 Artista: Lila Downs

 Any de publicació: 2001

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Mi Corazon Me Recuerda
2. El Feo
3. Sale Sobrando
4. Corazoncito Tirano
5. La Nina
6. Hanal Weech
7. Medley: Pastures Of Plenty/This Land Is Your Land/Land
8. La Linea
9. El Bracero Fracasado
10. Transito
11. Smoke (Acteal)
12. La Martiniana
13. Soy Pescador
14. La Llorona
15. Perhaps, Perhaps, Perhaps

 Discografia: Lila Downs

La Sandunga · La Sandunga
  1999 - └lbum
 
Tree of Life · Tree of Life
  2000 - └lbum
 
Border / La lÝnea · Border / La lÝnea
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Una Sangre / One Blood · Una Sangre / One Blood
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
La Cantina / Entre copa y copa · La Cantina / Entre copa y copa
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
LoterÝa Cantada · LoterÝa Cantada
  2006 - DVD
 
Lila Downs: Live Session · Lila Downs: Live Session
  2006 - EP Live
  comprar en iTunes
Ojo de Culebra · Ojo de Culebra
  2008 - └lbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame