www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Shambala, Bonita Remix

Bonita Remix

 

 Artista: Shambala

 Any de publicació: 2003

 Tipus: EP

 Discografia: Shambala

Reggae Vibes · Reggae Vibes
  2001 - └lbum
 
Bonita Remix · Bonita Remix
  2003 - EP
 
Ancha A˝anchayqui · Ancha A˝anchayqui
  2004 - └lbum
 
Grado LatinoamÚrica · Grado LatinoamÚrica
  2005 - └lbum
 
Rompiendo Barreras · Rompiendo Barreras
  2009 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Shambala

Ska del Pais 2 - Necesito Ska · Ska del Pais 2 - Necesito Ska
  2007 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame